Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen zbog vrijeđanja Brazilaca dospio u nacionalne vijesti | Fight Site

Sonnen zbog vrijeđanja Brazilaca dospio u nacionalne vijesti

Ostale vijesti 09.06.2011 08:40h Autor:

Chael Sonnen

UFC-ov borac već nekoliko dana vrijeđa Brazil i Brazilce pa je reagirao i dnevnik O’Globo koji je o njemu napisao veliki članak.

Nema nikakve sumnje da nedostatak mečeva jako loše utječe na Chaela Sonnena. Zbog očitog viška energije,  nekadašnji UFC-ov izazivač mnogo vremena provodi na svom Twitteru i pritom zabavlja MMA javnost. No, u posljednjim postovima se toliko okomio na brazilske borce da mu je čak i ugledni brazilski main stream dnevnik O’Globo posvetio veliki članak. Na metu su bili Lyoto Machida, Anderson Silva i braća Nogueira. Da previše ne komentiramo njegove brilijantne postove (stvarno im se nema što dodati) vama prepuštamo uživanje u istima i tumačenje prema vlastito intuiciji. Što je zapravo Sonnen želio reći, ne zna niti on sam…

“Pozdrav iz Sao Paola. Učim njihov jezik: ples na para Olimpijskim igrama koji je spoj capoeire i kokaina.”

“Istukao bih Machidu dok bi išao u ring razbiti Andersona Silvu. Nogueiru bi izmlatio na parkiralištu kada bih bio na putu za zabavu poslije meča.”

“Nikada ne bih potcijenjivao karate. Pa ta je vještina dala toliko MMA prvaka. Tu se mora istaknuti…um. I onda naravno…um. Mislio sam da će ovo biti lakše.”

“Machida nije loš lik, samo je žrtva brazilskog školskog sustava. Postoje bolji načini da se unesu elektroliti u tijelo od konzumiranja vlastite pišaline.”

“Brazil je velesila MMA-ja, ali i dalje se skrivaju iza čovjeka koji je glumio u filmu “Pod opsadom 2″. Stvarno super.”

“I dalje se divim Stevenu Seagalu. Svatko tko je tako pun sebe, a ne posjeduje ništa s čime bi to mogao poduprijeti očito zna nešto što ja ne znam.”

“Mogao bih napisati disertaciju na temu – Tragedija obmane, nesigurnosti i nekompetencije: Priča braće Nogueira.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI