Sonnen vs. Silva u 360° tehnologiji (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.07.2017 09:49h Autor:

Chael Sonnen

Koristeći 360° virtual video tehnologiju, popratite kako se Chael Sonnen pripremao za borbu protiv Wanderleia Silve, kako je proveo vrijeme prije borbe te što je napravio nakon borbe.

Sonnen je za ovu borbu angažirao ekipu koja ga je par puta popratila na treningu i sve to snimila u full HD VR tehnologiji, da bi njegovim fanovima, barem onima koji posjeduju VR tehnologiju, mogao pružiti posebno iskustvo. Nažalost, nemaju svi VR opremu, no niti Youtube nije loš alat za pogledati ovakve uratke.

Sonnena je kamera popratila na više mjesta, a zanimljivo je kroz cijeli video čuti njegova razmišljanja, ne samo o borbi koja je bila ispred njega, nego i o samom MMA-u kao sportu. Iako je daleko od svojih najboljih dana, Chael je svakako uvijek zanimljiv tip, pa su i ovakvi uradci zanimljivi za pogledati.

Najbolje je video otvoriti u “full screen” opciji (preko cijelog ekrana), a onda dobivati potpuno kontrolu. Scrollom može zoomirati, dok lijevim klikom imate priliku pomjerati kameru u koju stranu želite. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI