Sonnen napustio TV studio nakon što je “ispreskakao” voditelja (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.11.2011 08:52h Autor:

Chael Sonnen iz dana kada se bavio i politikom

Michael Landsberg, novinar i voditelj kanadske talk showa “Off the record”, mislio je da će provokativnim pitanjima potaknuti Chaela Sonnena na rasporavu i da će ga ubaciti u njegov dobro poznati “mode” zbog kojeg čitav svijet s nestrpljenjem iščekuje svaku sljedeću izjavu UFC-ove zvijezde.

No, Sonnen ovaj put i nije bio previše raspoložen za uvijek ista pitanja o Andersonu Silvi i njegovoj ponudi o napuštanju UFC-a ukoliko izgubi meč za titulu.

O čemu ti pričaš? Jesi li se uopće pripremio za ovaj intervju? Brkaš činjenice? Jesi li svjestan koliko glupo zvučiš? Ovim je protupitanjima kontrirao Sonnen potpuno izbacivši iz takta Landsberga koji na koncu nije više znao zašto je uopće Sonnena pozvao u svoju emisiju.

Nakon 10 minuta natezanja, UFC-ov borac se jednostavno dignuo i napustio studio bez riječi. Landsberg tvrdi kako je to prvi put u njegovoj karijeri da mu se dogodilo nešto ovako.

Iako Sonnen često zna pretjerati sa svojim neukusnim komentarima i izjavama, dojam je kak ovaj put niti voditelj nije najbolje odradio svoj posao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI