Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen izvrijeđao Cro Copa: Ne vrijedi niti novčića u hrvatskoj valuti! | Fight Site

Sonnen izvrijeđao Cro Copa: Ne vrijedi niti novčića u hrvatskoj valuti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.06.2011 08:23h Autor:

Chael Sonnen

Sonnen je ničim izazvan izvrijeđao Cro Copa, Bispinga, Millera, Machidu i Silvu…

Chael Sonnen je jučer bio posebno inspiriran. UFC-ov borac u suspenziji, je primitivnim komentarima na svom Twitter profilu zaprepastio MMA javnost, a u sjetio se i našeg Mirka Filipovića kojeg je već u nekoliko navrata “popljuvao” bez razloga.

“Cro Cop je arheološki izložak, podsjetnik na stare dane. No, muzej starih pobjeda danas ne vrijedi niti jedan novčić, čak niti u njegovoj hrvatskoj valuti”, napisao je Sonnen ničim izazvan.

Amerikanac je nekoliko sati kasnije osjetio potrebu da malo ublaži svoju karakterizaciju današnjih kvaliteta Mirka Filipovića.

“Nemojte me krivo shvaititi; Cro Cop je nekad bio dobar borac. To bi mu i ja sam poručio, no nekada sam i ja bio dobar borac”, dodao je Sonnen.

Na udaru se našao i izbor trenera za novu sezonu TUF-a. Sonnen se obrušio na naglaske Michaela Bispinga i Jasona Mayhema Millera.

“Pripremite se na prvu sezonu TUF-a u kojoj oba borca govore engleski, ali će vam ipak trebati titlovi dok gledate.”

“Miller ne vrijedi niti pedeset centi koliko košta kineska boja s kojom farba kosu, a Bispingov potpis je potreban jedino kada prima paket od FedExa.”

U petak je suspendirani borac počastio i Lyota Machidu koji je rekao kako se nikada ne bi borio protiv svog sunarodnjaka Andersona Silve.

“Machida je gospodin, a MMA je tako grub sport. Lijepo je da je Lyoto obećao kako se nikada neće boriti protiv svoje djevojke Andersona. To je tako slatko”, kontrirao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI