Sonnen i Silva pod posebnim režimom doping testiranja uoči meča u New Yorku

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 10:16h Autor:

Wanderlei Silva & Chael Sonnen

Iako Bellator nema ugovor s USADA-om oko testiranja svojih boraca izvan natjecanja, predvodnici njihovog najvećeg dosadašnjeg eventa u povijesti, onog u New Yorku 25. lipnja, Wanderlei Silva i Chael Sonnen će biti dodatno testirani. Potvrđeno je to u utorak od strane Atletske Komisije države New York.

Razlog testiranja nije teško pogoditi. I Sonnen i Silva imaju dugačku i bogatu povijest padova na doping testovima. Dapače, ovo će biti prvi nastup za Brazilca nakon tri godine suspenzije radi izbjegavanja testiranja koju mu je izrekla Atletska Komisija države Nevade. Sonnen je za vrijeme trajanja ugovora s UFC-om u više navrata padao na testovima i odrađivao razno razne suspenzije, a njegova saslušanja ispred Komisija su postala antologijska.

“Obojica boraca su već nedavno testirani izvan natejcanja. Rezultati bi trebali stići vrlo brzo, rekao bih ovih dana”, potvrdio je i predsjednik Bellatora Scott Coker.

Podsjetimo, Sonnen je čak četiri puta testiran prije nastupa na Bellatoru 170 gdje je poražen od Tita Ortiza. Razlog velikog opreza kod Atletske Komisije države Kalifornije je bio njegov posljednji pad na doping testu zbog čega je služio suspenziju od 2014. do 2016. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI