Sonnen i Rampage se dodatno okladili na međusobni meč: 10 tisuća za rušenje, 500 za direkt… (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 13:40h Autor:

Screenshot

Bellator će svoj daleko najveći projekt 2018. godine, a naravno radi se o teškaškom Grand Prixu koji će odlučiti o novom prvaku promocije u toj kategoriji, startati za deset dana dvobojem između Chaela Sonnena i Quintona “Rampage” Jacksona.

Dvojac se u utorak prvi put sučelio oči u oči, a zajedno su sudjelovali i u ESPN-ovom “LA radio šou”. S obzirom na odličan smisao za humor obojice boraca, ali i na to da obojica imaju vrlo kompetitivnu narav, ne čudi da je tijekom emisije pala oklada. I to ozbiljna!

Dva bivša UFC-ovca su se, naime, u eteru međusobno okladili, a ulozi su prilični. Rampage je bio taj koji je predložio okladu.

“Hajdemo to odraditi baš ovdje, baš sada. Hajmo se okladiti ovdje. Dat ću ti 10 tisuća dolara za svako rušenje. Pazi to je 10 tisuća dolara za rušenje, a 500 dolara ti meni duguješ za svaki prednji direkt koji primiš. Nećeš me srušiti niti jednom. Gledaj, dajem ti 10 tisuća dolara po rušenje, ne budi papak. 500 za svaki predni direkt?”, bacio je rukavicu Jackson Sonennu tijekom emisije.

“On nokautira sve protivnike redom. Loša vijest za njega je da sam ja njegov prvi protivnik i ne slažem se s ovime. Samo vam kažem da je poznat po nokautima. Ovih deset tisuća dolara, to je prilično gangsterski potez. Svaki put kada te srušim na stražnicu? A to sam baš planirao učiniti u svakoj od tri runde, na kraju zgrabiti mikrofon, uzeti ček i otići kući. Gledaj, 10 tisuća dolara je čak i za bogatog čovjeka 10 tisuća dolara”, odgovorio je Sonnen na ponudu za okladu te je svom protivniku pružio ruku.

Ukoliko Sonnen uspije u svom naumu i tri puta sruši bivšeg UFC prvaka tijekom meča, bit će bogatiji za vrlo ugodnih 30 tisuća dolara. Doduše, morat će izbjegavati Rampageov direkt čitav meč. No, to je ionako planirao činiti.

Bellatorov event koji predvode Rampage i Sonnen je na rasporedu 21. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI