Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen i Ortiz prošli i posljednje doping testove za Bellator 170 | Fight Site

Sonnen i Ortiz prošli i posljednje doping testove za Bellator 170

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 20:37h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen i Tito Ortiz uspješno su prošli i posljednja testiranja na doping prije Bellator 170 eventa te nema nikakvih prepreka oko održavanja njihove borbe, idućeg tjedna na Bellator 170 eventu.

Ova borba, koja će završiti rivalitet nastao još u studentskim hrvačkim danima, predvodi event od kojeg Bellator puno očekuje te je ovo vrlo važna vijest za njih, posebno iz razloga što je Sonnen ranije imao problema s korištenjem nedozvoljenih sredstava. No, ‘American Gangster’ je to odmah priznao te najavio kako više nikada ne namjerava uzeti ništa ilegalno.

Ortiz je za ovu borbu testiran jednom, dok su Sonnena djelatnici kalifornijske atletske komisije testirali tri puta. Zanimljivo, Sonnen i Ortiz su jedini borci s cijelog programa koji su bili testirani na ovaj način. Ostali bi trebali biti testirani tek davanjem urina nakon borbe.

Sonnenu će borba protiv Ortiza biti debi u Bellatoru, dok će član UFC-ove Kuće slavnih protiv Sonnena odraditi svoju posljednju borbu u karijeri. U Bellatoru je ostvario dvije pobjede te poraz od Liama McGearya u borbi za titulu prvaka promocije. To je ujedno i Titova prva borba nakon tog poraza, koji datira iz rujna 2015. godine. Sonnenu će ovo biti prva borba nakon studenog 2013. godine, kad je u UFC-u poražen od Rashada Evansa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI