Sonnen i Fedor sučelili se u kavezu odmah nakon borbe! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2018 09:20h Autor:

Fedor i Sonnen

Odmah po završetku borbe protiv Franka Mira, Fedor Emelianenko se u kavezu sučelio sa svojim idućim protivnikom, Chaelom Sonnenom.

Sonnen je u kavez došao kako je bilo i najavljeno, s ciljem da se po prvi puta pogleda u oči s protivnikom koji ga dijeli od nastupa u finalu Grand Prix turnira. To je na kraju bio Fedor Emelianenko, a Sonnen mu je prvobitno srdačno čestitao. Naravno, on je imao nešto i za reći, nakon što mu je uručen mikrofon. I iz onoga što je rekao se čini da baš nije imao lijepu dobrodošlicu.

“Jedina stvar koju mrzim više nego to što sam sada u Chicagu je to što sam u kavezu s tobom”, rekao je Sonnen, a onda je još dodao: “Kada se idući put nađemo u njemu, potruditi ću se da to bude što krače.”

Fedor se cijelo vrijeme samo smješkao, iako možemo pretpostaviti da je razumio sigurno većinu onoga što je Sonnen rekao. Nakon toga su se pogledali oči u oči te na kraju srdačno pozdravili.

Još uvijek nije poznato kada bi se trebala održati ova borba, no budući da Bellator planira cijeli Grand Prix održati u ovoj godini, pretpostavlja se da će to biti kolovoz ili rujan, da bi nakon toga finale uslijedilo u prosincu.

@bellatormma creating some #crazy good #MMA #fights after #bellator198! @sonnench already cutting the promo vs @fedoremelianenkoofficial ! Who takes the #win ?

Objavu dijeli Mma Hype-Watch (@mmahypewatch)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI