Šok za Sefa: PFL-ov prvak odustao od ovogodišnjeg nastupa u turniru, ne zna se razlog

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.05.2019 09:46h Autor:

Photo: Instagram

Nova sezona PFL-a (Professional Fighters League) je na vratima, a Ray Sefo se uoči samog početka mora nositi s velikim gubitkom u velter kategoriji.

Prošlogodišnji pobjednik turnira do 84 kg, a ujedno i aktualni prvak Louis Taylor, je morao odustati od nastupa i neće sudjelovati u ovogodišnjem natjecanju. Podsjetimo kako PFL ove godine nije organizirao turnir u srednjoj diviziji pa je Taylor planirao spustiti kilažu i natjecati se u velteru. To ipak neće biti slučaj.

“Hvala ti puno PFL radi toga što si mi dao priliku natjecati se i 2018. i 2019. godine. Nažalost, život te nekada ne mazi pa neću moći sudjelovati u natjecanju ove sezone. Čitavu karijeru sam tražio dom u MMA sportu pa ću kao fan idućeg četvrtka 9. svibnja gledati PFL na ESPN-u. Bit će nevjerojatno”, stoji u poruci koju je objavio Taylor na društvenim mrežama.

39-godišnjak nije potankije objasnio zašto je morao odustati od turnira i zašto se neće sučeliti s Chrisom Curtisom na otvaranju nove sezone. Umjesto Taylora, u turnir je “upao” Bellatorov veteran Andre Fialho.

Prema ESPN-u, Komisija koja je odgovorna za reguliranje prve priredbe nije dopustila Tayloru nastup, no više od toga nije poznato.

Louis Taylor je prošle godine u PFL-ovom kavezu ubilježio 5-0-1, a u finalu turnira je svladao Abusupiyana Magomedova nokautom za samo 33 sekunde. Pritom je zaradio milijun dolara!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI