Smjena na vrhu Bellatorove velter kategorije: Lima nokautirao Koreškova (VIDEO)

Ostale vijesti 11.11.2016 14:15h Autor:

Screenshot

U četvrtak je održan prvi Bellatorov event u Izraelu – Bellator 164 koji su predvodili mečem za titulu u velter kategoriji Andrey Koreshkov i njegov izazivač Douglas Lima. Ostatak popis borbi je obilovao mnogim nepoznatim izraelskim borcima, a priredbu su obilježili mnogobrojni prekidi.

Naime, od 15 mečeva tek dva su otišla do konačne sudačke odluke. Svi ostali su završili prekidom uključujući i “main event”.

U njemu je bivši prvak Douglas Lima vratio izgubljeni pojas nokautiravši Rusa Koreshkova u trećoj rundi vrlo atraktivnog dvoboja. Lima je tako nakon slavlja protiv Puala Daleyja uspio pobijediti i Koreshkova te povratiti izgubljenu titlu s Bellatora 140 u srpnju prošle godine. Time je njegov profesionalni score skočio na 28-6, odnosno u Bellatoru na 11-2 (porazi od Koreshkova i Askrena).

Rusu i sada već bivšem prvaku, ovo je bio tek drugi poraz u karijeri uz impresivnih 19 pobjeda. U Bellatoru je od 2012. te je jedino još Ben Askren uspio svladati ovog sjajnog udarača.

U “co-main” eventu je domaći borac Noad Lahat svladao Amerikanca Scotta Clevea prisiljavanjem na predaju (RNC) u prvoj rundi.

Bellator 164:

Douglas Lima def. Andrey Koreshkov via KO (punch) R3, 1:21
Noad Lahat def. Scott Cleve via Prisiljavanje na predaju (RNC) R1, 2:26
Georgi Karakhanyan def. Kirill Medvedovsky via TKO (injury) R1, 3:40
Lena Ovchynnikova def. Karla Benitez via Jednoglasna odluka sudaca

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI