Službeno: Dream i ONE FC partneri – “Ovo je nova era azijskog MMA-ja””

Ostale vijesti 29.11.2011 10:11h Autor:

Dream i ONE FC

Najveća azijska MMA promocija ONE Fighting Championship je i službeno udružila snage s nekadašnjim japanskim MMA gigantom Dreamom. Ove dvije promocije zajedničkim će snagama i združenim priredbama pokušati pokoriti istočna tržišta.

Jedna od važnijih odredbi ovog ugovora jest i da će borci iz Dreama moći nastupati na eventima ONE FC-a i obrnuto.

Prva zajednička priredba planirana je za 31. ožujak u Singapuru.

“Uzbuđen sam zbog ovog partnerstva. Japan posjeduje top MMA borce zbog velike tradicije koju ovaj sport ima u toj zemlji. Dream je najprestižnija MMA priredba a kontinentu. Potencijal ove suradnje je ogroman i ovo je prilika za borce, dvorane, sponzore, oglašivače i medijske partnere”, izjavio je direktor i vlasnik ONE FC-a, Victor Cui.

“Dream i ONE će raditi zajedno kako bi postali pokretačka snaga MMA-ja u Aziji i kako bi sportu osigurali bolju budućnost. Dream ima neke od najboljih boraca na svijetu i veliko iskustvo organizacije sportskih priredbi. ONE je prisutan na najvećoj TV platformi u Aziji i ima mnoge kvalitete. Vidim odličnu sinergiju i sjajan potencijal ova dva partnera. Ovo je nova era azijskog MMA-ja”, dodao je glavni producent Dreama Kicchi Sasahara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI