Slavni Tom Hardy otkrio: Inspiraciju za ulogu sam našao u Conoru McGregoru! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.09.2018 12:46h Autor:

Screenshot

Slavni glumac Tom Hardy u recentnom intervjuu za RTE Enterainment tvrdi – za ulogu u svom idućem filmu inspiraciju sam našao u Conoru McGregoru!

Radi se o filmu “Venom” koji bi uskoro trebao stići u svjetske kino dvorane. U razgovoru za već spomenuti medij Hardy je otkrio da je “Venom” zapravo anti-heroj sa super moćima, a upravo mu je slavni Irac poslužio kao inspiracija i uzor.

Upitan što bi McGregor rekao da čuje ovu informaciju, Hardy odgovara:

“Mislim da ga uopće ne bi bilo briga. Conor mi se ne čini kao lik koji se zamara ovakvim stvarima. Ali nije Venom baziran isključivo na njemu. Bilo je tu puno i drugih elemenata Eddieja Brocka koji su trebali biti pridodani nekome tko je fizički nevjerojatno moćan. A očigledno je da je Conor taj.”

“Studio je htio nekoga tko se zna dobro boriti. Htjeli su nekoga tko ulazi u sukobe sa drugima. Conor je očito osoba koja se sukobljava sa svima, tako da je bio jako koristan kao inspiracija”, dodaje slavni glumac.

Hardy ponovno naglašava da nije McGregor bio jedini koji mu je poslužio kao inspiracija za ulogu. Tu je bilo i drugih slavnih likova…

“Ima nešto dijelova i Harrisona Forda iz Indiane Jonesa i drugih elemenata. Ali da, Conor McGregor je definitivno bio ključna nota. Nisam siguran da ćete ga prepoznati u samom filmu jer se radilo o mojoj unutarnjoj inspiraciji. Ako možete razumijeti što govorim”, zaključuje.

Film “Venom” stiže u kina 3. listopada, samo par dana prije povratka “Notoriousa” u UFC-ov Octagon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI