Skuplja se novac za film u kojem će Anderson biti jedna od glavnih zvijezdi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.07.2013 20:04h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva sve donedavno tvrdio je kako bi uskoro mogao završiti svoju sjajnu MMA karijeru, no na kraju se ipak predomislio i potpisao novi ugovor s UFC-om na još čak deset mečeva. Doduše, ničime nije obvezan da taj ugovor zaista i odradi do kraja.

No, ono što Brazilca u posljednje vrijeme posebno zanima je filmska karijera kojoj se očito odlučio nešto malo više posvetiti te nakon što je imao sporednu ulogu u filmu Tapped, uskoro planira snimati još jedan film, ali ovog puta bi njemu bila dodijeljena jedna od glavnih uloga.

Radni naziv filma je "Monday Nights At Seven", a priča se vrti oko MMA borca koji nastupa kako bi mogao preživljavati svakodnevicu zajedno sa svojom kćerkom. Andersonu je namijenjena također jedna od najbitnijih uloga te je on trener spomenutom borcu.

Nije riječ o budućem holivudskom hitu, radi se o niskobudžetnom i nezavisnom filmu koji će novac za snimanje pokušati skupiti putem Kickstartera. Prvi cilj im je skupiti pola milijuna dolara na taj način kako bi započeli sa snimanjem, a ukupna cijena trebala bi iznositi oko dva milijuna.

Zasad su tek na početku sa skupljenih nešto malo više od dvije tisuće dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI