Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Škotski muay thai borac preminuo pri skidanju kilograma | Fight Site

Škotski muay thai borac preminuo pri skidanju kilograma

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.03.2017 10:10h Autor:

Jordan Coe

Bangoška policija je u nedjelju pronašla beživotno tijelo muay thai borca iz Škotske za kojeg se nagađa da je preminuo od srčanog udara pri skidanju kilograma.

Preminuli borac Jordan Coe, poznat pod imenom Jordan Lamnammoon Muaythai, napustio je hotel oko 11:30 dobro zabundan u odjeću kako bi gubio težinu te se nikada nije vratio.

Njegov trener je rekao policiji da je Coe trebao skinuti tri kilograma za svoju borbu u kategoriji do 61 kg koja se trebala održati u nedjelju.

Iako uzrok smrti još uvijek nije službeno potvrđen, doktori koji su obavili preliminarnu obdukciju zaključili su da je Coeovo tijelo doživjelo šok od teške dehidracije uzrokovane trčanjem na jakom suncu.

Prema pisanju na njegovom Facebook profilu, Coe je na Tajlandu živio protekle tri godine. U karijeri je odradio 70 mečeva, 15 otkad se prošle godine preselio u Lamnamnoon Sor Sumalee dvoranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI