Sjećanje na legendarnog Kimba Slicea (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 11:45h Autor:

Kimbo Slice

Prošle godine 6. lipnja umro je legendarni Kevin ‘Kimbo Slice’ Ferguson u dobi od 42 godine. U videu Esther Lin novinarke ‘MMA Fightinga’ prisjećamo se karijere popularnog borca.

Kimbo Slice bio je jedna od prvih viralnih internetskih zvijezda. Slavu je stekao golorukim borbama po američkim dvorištima prije no što je uopće stupio u kavez i na televiziju. Amaterske snimke borbi bile su Kimbova ulaznica za organizacije poput EliteXC-a, Bellatora i UFC-a. Ferguson je ovim promocijama konstantno donosio enormnu gledanost.

Danas, Kimbov sin Kevin Ferguson Jr, nadimka ‘Baby Slice’ nastavlja očevim stopama u svijetu MMA-ja. Nedavno je ‘Baby Slice’ ostvario svoju prvu profesionalnu pobjedu u borbi s Darryalom Griffinom na Bellatoru 179. Kimbov sin pobijedio je tehničkim nokautom u prvoj rundi.

“Želim nastaviti putem svoga oca. Želim napraviti što je on napravio, ali i podići to na još viši nivo. Želim da ime ‘Slice’ još više evoluira. Moj otac je bio udarač, nije volio ići u parter. Volio je stajati na nogama i izmjenjivati udarce. Kao što ste mogli vidjeti, obranio sam se od pokušaja ‘triangle chokea’ i ‘armbara’. Time sam pokazao da posjedujem kvalitete u parteru i da se znam braniti”, izjavio je mlađi Ferguson za MMA Junkie.

U nastavku pogledajte dirljiv video u kojem se Esther Lin prisjeća legendarnog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI