Sjajni novogodišnji WSOF dobio kompletan raspored, Justin Gaethje predvodi ‘card’ s četiri prvaka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 18:58h Autor:

Shields, Fitch, Moraes, Gaethje i Zeferino

Poznat je raspored borbi za najjaći WSOF-ov event do sada, onaj koji se održava posljednja dana ove godine, a predvode ga četiri borbe za titulu.

Zapravo, kada se glavne borbe ovog MMA spektakla budu održavale, mi ćemo već biti u 2017. godini, možda baš pristigli kući uz priliku da pogledamo nekoliko fantastičnih borbi, budući da je ova promocija, koja sama sebe voli nazivati drugom najboljom na svijetu, ponudila uistinu ono najbolje što ima.

Bilo je pitanje kojoj će od svojih zvijezda WSOF dati čast da predvodi event, a to je na kraju ispao Justin Gaethje. Neporaženi prvak lake kategorije i po mnogima najatraktivniji borac današnjice, svoj će pojas braniti protiv Joao Zaferina, možda u svojoj posljednjoj borbi unutar WSOF-a. Prije njih će se održati borba za pojas velter kategorije, a tamo će se sastati dvije bivše UFC zvijezde čiji je međusobni duel već dugo čeka, Jon Fitch i Jake Shields.

Marlos Moraes je također veliki WSOF zvijezda, koji je u promociji još od njihovog prvog eventa, a on će svoju obranu naslova imati protiv Josenalda Silve. Pojas brani i prvak dvije kategorije, David Branch, ovoga puta onaj u srednjoj kategoriji, a suprotstavit će mu se Louis Taylor.

Poznate su još četiri borbe, a vjerojatno je tako će promocija dati priliku još nekim manje poznatim borcima da sve otvore. Svakako je zanimljiv meč između bivšeg teškaškog prvaka Smealinha Rame i kontroverznog Jakea Heuna, kao i povratak Yushina Okamija protiv Paula Bradley. Debi u promociji imate će (neopravdano) bivši UFC teškaš Jared Rosholt, dok su pomalo uljezi na ovako jakom programu Shane Kruchen i Jeremy Mahon.

WSOF 34 – Raspored

Justin Gaethje (c) vs. João Zeferino
Jon Fitch (c) vs. Jake Shields
Marlon Moraes (c) vs. Josenaldo Silva
David Branch (c) vs. Louis Taylor
Smealinho Rama vs. Jake Heun
Yushin Okami vs. Paul Bradley
Shane Kruchten vs. Jeremy Mahon
Jared Rosholt vs. Caio Alencar

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI