Sise joj donijele ugovor: WSOF potpisao ugovor s Brye Anne Russillo (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2015 11:26h Autor:

Brye Anne Rusillo

WSOF je povukao vrlo zanimljiv poslovni potez te ponudio ugovor Bryn Anne Russillo, koja je nedavno osvojila borilačke medije pričom kako zbog velikih grudi mora nastupati u višoj kategoriji.

Naravno, cijelu situaciju je odmah jako dobro iskoristila i sama Brye te je brzo pokrenula svoj Facebook i Instagram profil, koji su već svaki sakupili preko 10.000 pratitelja. Cijelu je situacija pratio i WSOF, koji je nedavno pokrenuo svoj ogranak imena World Series Of Fighting Global Championship, s namjerom organizacija evenata po cijelom svijetu.

Brye je u međuvremenu nastupila u svojoj trećoj borbi te doživjela poraz sudačkom odlukom, ali već se isti dan pohvalila potpisom za WSOF, jednu od najboljih svjetskih MMA organizacija. Zanimljiva je bila i činjenica da je za MMA organizaciju potpisala djevojka koja se bavi amaterskim kickboksom. No, to je objasnila sama Brye rekavši:

"Pozvana sam da nastupim na eventu WSOF-a u Kini. Bit će to u siječnju i moram priznati kako sam trenutno u sedmom nebu, ovo je nevjerojatno. Kina, dolazim! WSOF je profesionalna MMA organizacija, ali toliko su me htjeli vidjeti u mojim redovima da će samo zbog toga organizirati i amatersku kickboks borbu, nevjerojatno."

Na posljednjem eventu na kojem je Brye nastupila, gotovo svi muškarci u publici imali su mobilne telefone u zraku te su snimali. To dovoljno govori koliko je Brye odjednom postala zanimljiva borilačkoj publici, pa je poslovni potez WSOF-a u potpunosti opravdan. No, djevojka ne misli otići samo odraditi, ovo ju je natjeralo na još jače pripreme. Tako je rekla da je sad tek pravi posao ispred nje.

A dok Brye trenira i priprema se, zašto ne bi mi podijelili još koju fotografiju, kad je već pokrenula svoje profile na društvenim mrežama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI