Sin Roycea Graciea bez ijednog nastupa potpisao ugovor s Bellatorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.11.2017 19:36h Autor:

Royce i Khonry Gracie

Nekada je borcima potrebno puno znoja, rada i malih borbi na malim eventima prije nego što dođu do ugovora s nekom velikom promocijom. A nekada je potrebno samo ime, odnosno ono tko si i tko ti je otac. Posebno ako se on zove Royce Gracie.

Khonry Gracie je 20-godišnji sin MMA legende i pobjednika prvih UFC-ovih turnira, odnosno borca koji je zapravo najzaslužniji za ono što je MMA s vremenom postao, zbog prezentaciju brazilske jiu-jitse i njene moći protiv puno većih i snažnijih boraca. Khonry Gracie je i novi član Bellatora, koji će tamo ujedno odraditi i svoju prvu profesionalnu MMA borbu, i to već 20. siječnja na prvom Bellatorovom eventu u 2018. godini.

Gracie je u rujnu odradio svoj amaterski debi, a u kavez je ušao noseći Bellatorove rukavice. Ipak, nakon borbe je potvrdio kako će potpisati za prvu veliku promociju koja mu se javi te da bi se volio boriti u UFC-u. Naravno, UFC nije zainteresiran za borce bez iskustva (ukoliko se ne zovu CM Punk) te vjerojatno nisu bili ni blizu namjere da mu išta ponude. Zato se javio Bellator, s kojim njegov otac pobliže surađuje te je u njihovom kavezu odradio svoj kratki MMA povratak, u veljači prošle godine.

Mladi borac je dodao kako mu je ipak glavni cilj časno predstavljati svoju obitelj. A kada nosiš prezime Gracie, to nikako nije lagan zadatak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI