Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
‘Shogun’ Rua ima savjet za Wanderleia prije borbe sa Sonnenom | Fight Site

‘Shogun’ Rua ima savjet za Wanderleia prije borbe sa Sonnenom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 13:31h Autor:

Mauricio Rua

Chael Sonnen uspio je Mauricia Ruu prisiliti na predaju u jednoj od svojih najznačajnijih pobjeda u UFC-u. Sada se Sonnen sastaje sa Shogunovim dugogodišnjim prijateljem i sparing partnerom Wanderleiom Silvom na Bellatorovoj priredbi, 24. lipnja u New Yorku.

Rua, koji je od Sonnena izgubio gušenjem 2013. godine, ima par savjeta za svojeg prijatelja ‘Wanda’:

“Nemoj biti nervozan. Kad sam se ja borio sa Sonnenom, napravio sam grešku. Trebao sam čekati da runda završi, ali u mjesto toga išao sam promijeniti poziciju 10 sekundi prije kraja. Moraš biti strpljiv. Sonnen ima dobra rušenja i ako te sruši moraš biti strpljiv.”

Sonnen i Silva prvi su se puta trebali sastati na UFC-ovoj priredbi 2014. godine, ali borba se nikada nije dogodila. Njihovo rivalstvo raslo je kroz godine, a ‘Shogun’ vjeruje kako to ide u prilog Silvi.

“Mislim da je to dobro za Wanda jer on voli takva rivalstva. On to traži. Ne znam hoće li Sonnen izdržati pritisak. Wanderlei je jebeno dobar. Pobijedit će ga nokautom, ima teške ruke. Vrlo dobro sam upoznat s težinom njegovih ruku. Ako dođe do razmjene udaraca, Silva ga može nokautirati”, kazao je novinarima Rua.

Silva se nije borio od 2013. godine. U zadnjem meču, pobijedio je Briana Stanna nokautom u drugoj rundi. Sonnen, koji je ranije ove godine izgubio od Tita Ortiza, također ne zna za pobjedu od 2013. godine kada je svladao ‘Shoguna’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI