Shock Doctor suspenzori – za one kojima je stalo do njihove muškosti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.12.2012 14:41h Autor:

www.fightstuff.hr

Dečki, koja je najjača fizička bol koju ste u životu osjetili? Mnogi će se složiti da je udarac u genitalije bol koju je gotovo nemoguće riječima opisati. Upravo da bi se spriječila ta bol i ozljede toga dijela tijela, u svim borilačkim sportovima obavezno je nositi štitnike za genitalije koji se zovu i suspenzori.

Gotovo 90 posto profesionalnih MMA boraca koristi Shock Doctor štitnike, što je dokaz njihove kvalitete. U ponudi Fight Stuffa su tri vrste suspenzora: Shock Doctor Bioflex suspenzor, Shock Doctor kompresione hlačice s Titan Alloy Flex košaricom i Shock Doctor suspenzor s Ultra Carbon Flex košaricom.

Shock Doctor Bioflex suspenzor je sportski steznik konstruiran od materijala rastezljivog u svim smjerovima što jamči sigurnost, ali i raspon pokreta. Udoban pojas drži steznik i košaricu na mjestu tijekom aktivnosti. Maksimalni protok zraka ostvaruje se prozračnom mrežicom s ventiliranim anatomskim oblikom. BioFlex košarica omogućuje neograničeno kretanje pomoću integriranog gel jastučića. 

Shock Doctor kompresione hlačice imaju Titan Alloy Flex košaricu. Hlačice su izrađene od izuzetnog „stretch“ materijala što dozvoljava širok raspon pokreta. Titan Alloy Flex košarica je izrađena od legure nehrđajućeg čelika pa je vrlo lagana, a zbog jedinstvenog anatomskog oblika u skladu je s linijama tijela.

Shock Doctor suspenzor s Ultra Carbon Flex košaricom izuzetno je kvalitetan proizvod koji jamči sigurnost i udobnost. Ovaj jedinstveni X-FIT ™ sustav nudi vrhunsku udobnost i zaštitu, a, potpuno ventilirani prednji dio karbonskog kalupa omogućuje protok zraka. X-statički ® obrađena podstava pruža antibakterijsku zaštitu i smanjuje neželjene mirise.

Power Carbon Flex kalup sile udarca raspršuje daleko od vitalnih područja, a njegova jedinstvena linija dopušta nesmetano kretanje i sportsku izvedbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI