Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Shlemenko zaradio najveću kaznu zbog dopinga u povijesti MMA borbi! | Fight Site

Shlemenko zaradio najveću kaznu zbog dopinga u povijesti MMA borbi!

Ostale vijesti 24.06.2015 10:26h Autor:

Alexander Shlemenko

Da su u MMA organizacijama odlučili krenuti u žestoku borbu protiv dopinga potvrđuje i kazna koju je dobio bivši Bellatorov prvaka u srednjoj kategoriji Alexander Shlemenko.

Alexander Shlemenko kažnjen je s tri godine zabrane nastupa i 10 tisuća dolara zbog pada na doping testu nakon meča s Melvinom Manhoefom koji je održan na Bellatoru 133. Shlemenko je u tom meču nokautirao protivnika u drugoj rundi, ali nakon meča u urinu su mu pronađeni tragovi steroida i prevelika razina testosterona.

Altetska komisija Kalifornije nije imala milosti te je ovo dosad najveća kazna u povijesti MMA borbi. Shlemenko je već najavio žalbu jer nikad nije uzet B uzorak, ali ako ona bude odbijena sljedeće tri godine neće moći nastupati u borbama koje se organiziraju u SAD-u.

Shlemenko je na saslušanju izjavio da nije uzimao nedozvoljena sredstva.

"Iznimno smo razočarani kako se odvijalo saslušanje. Nismo imali niti malo izgleda da prikažemo svoju stranu priče. Nisu ni pogledali sve materijale koje smo pripremili niti su željeli pošteno saslušati našu priču. Tražit ćemo naša prava na sudu jer ovdje nismo imali nikakvih izgleda.", izjavio je Shlemenkov menadžer Alexei Zhernakov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI