Shields prozvao Palharesa: Ti si prljav borac koji lomiš noge, a ja ću ti potrgati koljeno!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.01.2015 09:10h Autor:

Screenshot

Odmah nakon nove sjajne pobjede prekidom unutar WSOF borilišta, Jake Shields je prozvao svog realno najvećeg konkurenta u toj promociji i aktualnog prvaka Rousimara Palharesa.

On je, baš kao i Brazilac, neporažen od kada je stigao u organizaciju Ray Sefa, te ima identičnih 2:0 uz dvije pobjede prekidom. Shields je sinoć svladao Briana Fostera gušenjem s leđa nakon samo nešto manje od tri minute prve runde…

"Bilo je sjajno. Svaki put kada pobijediš u prvoj rundi si sretan. Krenuo sam malo traljavo u prvoj minuti i nisam s tim presretan. Ja sam perfekcionist. Malo sam zbunjen zbog te prve runde, no sve zajedno je bilo dobro pa se ne smijem žaliti", izjavio je Shields odmah nakon pobjede te je navalio po Toquinhu.

"On mi čuva pojas. Kada krenem, doslovce ću ga pomesti. On je jedan prljav borac koji svima lomi ruke i gležnjeve. Ja ću mu zato doslovce potrgati koljeno. Ne bojim ga se i želim taj meč", poručio je samouvjereno Shields.

Naravno da je ovakav scenarij isplaniran s predsjednikom Rayjem Sefom koji sada "prste liže". Dva velika bivša UFC-ovca će se boriti za pojas u njegovoj promociji. Nije mogao zamisliti ništa bolje niti u najluđem snu kada je prije nekoliko godina osnovao promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI