Shawn Jordan potpisao za WSOF, namjerava odmah napasti titulu prvaka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.04.2016 18:05h Autor:

Shawn Jordan/Photo by Dave Mandel

Bivši UFC-ov borac Shawn Jordan sad je i službeno raskrstio s dosadašnjim poslodavcem, nakon što je potpisao za WSOF, gdje je najavio odmah napad na titulu prvaka.

S ovim teškašem je zapravo vrlo zanimljiva situacija. U listopadu je odlukom poražen od Ruslana Magomedova, čime je prekinuta njegova serija od tri pobjede. UFC ugovor mu je tad istekao, ali odmah mu je ponuđen novi. No, Jordan se nadao da bi mogao dogovoriti borbu protiv Fedora Emelianenka u Japanu te u tom trenutku ugovor nije prihvatio.

Kad se to izjalovilo te se Fedor borio protiv Singh Jaideepa, UFC više nije bio spreman u pregovore krenuti kao prvog dana i Jordan se našao na stranputici, koja je potrajala sve do sada, kad je napokon potpisao ugovor s WSOF-om te najavio kako želi odmah borbu za teškaški pojas, koji drži Blagoi Ivanov. Gledajući kakva je situacija u toj promociji, to bi se moglo odmah i ostvariti.

Ovi pregovori ipak nisu tekli tako glatko, a Jordan i Ray Sefo su čak preko Twittera imali raspravu u vezi primanja. Jordan je na kraju izjavio kako je odlučio prihvatiti ugovor kojim će zarađivati podosta manje nego do sada, no da će pokušati ostatak pokriti sponzorima.

Inače, ovaj teškaš je u karijeri ostvario 17 pobjeda i osam poraza, a UFC skor bio mu je 6-4. S 31 godine zapravo sad tek ulazi u najbolje godine za jednog teškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI