"Seronja nije seronja" – oglasio se borac koji se "ispraznio u kavezu"!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2015 10:18h Autor:

Screenshot

MMA borac koji se "ispraznio" u kavezu prije nekoliko dana je postao hit na internet portalima, ali i svim društvenim mrežama. Nije trebalo dugo čekati da "Brown Bomber", kako su spretno nazvali Travisa Wolforda, objasni i svoju stranu priče. Kako se dogodio incident u kavezu?

> Borac se ispraznio po cijelom kavezu! (VIDEO)

"Iskreno, ja se prepustim. Ponašam se prirodno", započeo je svoj razgovor za američku emisiju " The Brutally Honest Show" ovaj Amerikanac.

"Pokušao sam se kontrolirati i zadržati koliko god je išlo, no jednostavno to nije prošlo najbolje. Na kraju sam se prepustio. Tada sam tapkao i okrenuo na parteru. Nisam tapkao od giljotine, tapkao sam jer nisam htio da izmet završi na njemu", iskreno će Wolford.

Incident mu je donio i neke pozitivne stvari. Recimo popularnost zbog koje će i sljedeći put nastupati isključivo u glavnoj borbi večeri. Priznaje da se na početku osjećao posramljeno, no nakon nekog vremena i podrške svog protivnika, jednostavno je odlučio biti iskren.

"Na startu je bilo sramotno, no kada sam se iza pozornice susreo sa svojim protivnikom, on me čekao da mi pruži ruku. Poručio mi je da je borba bila dobra. Pomislio sam si pa sranja se događaju, zašto ne bih bio iskren."

Podršku je dobio i od bivšeg UFC prvaka Tima Sylvije koji je također doživio sličnu nezgodu u kavezu.

"Nije me nazvao, no dobio sam na Facebooku poruku od njega. Rekao mi je da se prepustim i da ne dopustim da me to obeshrabri", zaključio je simpatični Wolford kojeg američki mediji hvale zbog iskrenosti koju je pokazao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI