Sefova MMA organizacija odmah u rat protiv Strikeforcea!

Ostale vijesti 07.09.2012 06:20h Autor:

World Series of Fighting

MMA svijet krajem prošlog mjeseca bogatiji je za još jednu novu značajnu organizaciju, a njoj se na čelu nalazi proslavljeni kick boksač Ray Sefo. Premijerna priredba bit će 3. studenog u Las Vegasu.

Prvi protivnik našeg Mirka Filipovića nakon napuštanja, barem privremenog, MMA svijeta bio je Ray Sefo prije pola godine u Zagrebu, a upravo je to osoba koja je najzaslužnija što smo tijekom proteklog mjeseca dobili još jednu novu značajniju organizaciju.

World Series of Fighting naziv je MMA organizacije koja će svoju premijernu priredbu imati već 3. studenog u Las Vegasu, a odabir datuma je i više nego zanimljiv. Tog dana svoju priredbu također će održati i Strikeforceova priredba na kojoj će nastupiti Daniel Cormier protiv Franka Mira.

Definitivno hrabra odluka Sefa i suradnika, no njihova je prednost možda u tome što su uspjeli potpisati ugovor s nacionalnom TV kućom, NBC Sportsom. Zahvaljujući tome imat će odličnu medijsku praćenost, a već je poznato nekoliko mečeva koje ćemo moći gledati za malo manje od dva mjeseca.

Gregor Gracie borit će se protiv Tysona Steelea, Ronys Torres protiv Briana Cobba, a Josh Burkman protiv Gesiasa Calvacantea. Glavni meč večeri pripast će bivšem UFC-ovcu Miguelu Torresu, no još uvijek nije poznato tko će mu biti protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI