Sefo napokon pokrenuo svoju MMA organizaciju, doveo Sponga i Le Bannera!

Ostale vijesti 29.08.2012 10:39h Autor:

Tyrone Spong

Ray Sefo tijekom ovog tjedna napokon je dobio svoju promotorsku licencu od Atletske komisije u Nevadi i sad više nema nikakvih prepreka da pokrene svoju MMA organizaciju World Series of Fighting u koju je već doveo nekoliko iznimno poznatih imena.

Američka MMA scena ovih je dana dobila jednog novog iznimno jakog "igrača". Radi se o legendi borilačke scene Rayju Sefu, koji je još prošle godine pokrenuo MMA organizaciju, no tek je ovog tjedna uspio ishoditi promotorsku licencu kod Atletske komisije u Nevadi koja mu je neophodna kako bi mogao početi djelovati.

Prva priredba trebala bi se održati već početkom studenog u Las Vegasu, no zasad nema previše informacija. Trenutno je poznato kako je u svoje redove već uspio dovesti nekoliko iznimno poznatih imena, među kojima prednjači Jerome Le Banner. Radi se o K-1 legendi koja je u karijeri odradila svega pet MMA borbi (tri pobjede – dva poraza), a idućeg mjeseca bori se na KSW-u protiv prilično neiskusnog Marcina Rozalskog.

Među njihove najpoznatije borce definitivno spada i Tyrone Spong, koji se očito napokon odlučio na ulazak u MMA svijet, nakon što već neko vrijeme trenira s Alistairom Overeemom na Floridi u Blackziliansu. Nije poznato kako bi se ovaj njegov angažman trebao odraditi na eventualnu suradnju s Glory World Seriesom, no navodno bi ipak borbe po K-1 pravilima trebale imati prednost.

WSoF prema određenim izvorima već ima potpisan i iznimno jak TV ugovor, pa bi njihove priredbe trebale biti emitirane na NBC Sports Networku. Na prvoj priredbi 3. studenog u glavnom meču večeri trebali bi se naći nekadašnji UFC-ovi borci Roger Huerta i Kurt Southern.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI