Sefo najavio planove WSOF-a: Slabija 2017. godina je priprema za velike stvari u 2018.

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.03.2017 20:44h Autor:

WSOF logo

Predsjednik promocije World Series Of Fighting, Ray Sefo, izjavio je kako su problemi njegovi promocije iza njih, no da će 2017. godina biti malo slabija eventima, ali sve to kao priprema za velike stvari u narednoj godini.

WSOF su posljednjih mjeseci napustila dvije od tri najveće zvijezde (David Branch i Marlon Moraes), a i onaj treći, Justin Gaethje, ima još samo jednu borbu na svom ugovoru. Osim toga, otkazali su neke evente i tek sutra će održati svoj prvi ovogodišnji. No, predsjednik promocije Ray Sefo kaže kako su problemi iza njih:

“Imati ćemo sedam ili osam evenata u 2017. godini, a pravi razlog za to je da se zapravo pripremamo za 2018. Neke velike vijesti objaviti ćemo kroz iduća tri ili četiri mjeseca. Imali smo problema, no sada su tu novi partneri i mislim kako smo sada na najboljem mogućem mjestu, uz jako puno pozitivne energije. Kada gledam unaprijed, samo nebo nam je granica.”

Sutrašnji event održava se u Las Vegasu, a predvode ga dvije borbe za titulu. Onu teškašku brani Blagoi Ivanov, koji se bori protiv Shawna Jordana, a Lance Palmer pojas u perolakoj kategoriji brani protiv neporaženog Andre Harrisona. Ipak, niti jedan naredni event još uvijek nije najavljen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI