Scott Coker: Rory MacDonald je luđak!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 19:42h Autor:

Rory MacDonald

Predsjednik Bellatora, Scott Coker, iznio je svoje razmišljanje o jednom od svojih najpopularnijih boraca, Roryu MacDonaldu. I Istog je nazvao luđakom, no u pozitivnom smislu.

Coker je spomenuo situaciju nakon borbe MacDonalda protiv Douglasa Lime, koja se održala u siječnju ove godine. Rory je tada osvojio pojas prvaka, no iz kaveza su ga morali nositi budući da nije mogao stati na nogu, a i lice mu je bilo izubijano od štete koju je primio u borbi. Tada je rekao Cokeru da će morati odmoriti, no takva ideja nije ga dugo držala.

“Nazvao me dva tjedna nakon tog eventa i rekao mi je kako je spreman za ugovoriti borbu. Pokušao sam ga odgovoriti i objasniti mu da trebao malo stati na kočnicu i samo odmoriti. A on je rekao kako je gotovo počeo normalno hodati te da bi tjedan dana nakon toga mogao početi trenirati. Pomislio sam kako je tip totalni luđak”, ispričao je Coker.

Rory je tada imao ambiciju ugovoriti borbu za obranu velter titule, a predsjednik Bellatora mu tako što na kraju ipak nije organizirao. U svibnju je Gegard Mousasi postao prvak srednje kategorije, a odmah nakon te borbe je MacDonald izrazio želju za borbom protiv njega. Nakon tako nečega ga Coker više nije mogao držati pod kontrolom i bio je prisiljen ugovoriti borbu koja će se održati 29. rujna.

“On se samo želi boriti, želi ostati aktivan. Želi se natjecati, ali moj je posao prepoznati kada ga je potrebno usporiti. Problem je bio što se htio boriti protiv Gegarda i što se Gegard htio boriti protiv njega. Na kraju sam to morao ugovoriti, no ipak ne tako brzo. Nikad nisam upoznao borca kakav je Rory MacDonald.”

O MacDonaldu se već govorilo kao o borcu izuzetnog karaktera, a uostalom o tako nečemu svjedoće i njegovi nastupi. Idući mjesec pokušati će osvojiti titulu srednje kategorije, a onda mu slijede nastupi u velteraškom turniru. Ipak, već je najavio kako tijekom tog turnira namjerava braniti i titulu srednje kategorije, koju namjerava dovesti u svoje vlasništvo. Ukoliko to uspije, mora mu se skinuti kapa i priznati kako je pravi borac. Luđak? Možda i je, ali to ovdje uopće nije nešto loše.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI