Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Scott Coker: Razgovarali smo s Overeemom, ali nismo dali nikakvu ponudu | Fight Site

Scott Coker: Razgovarali smo s Overeemom, ali nismo dali nikakvu ponudu

Ostale vijesti 17.02.2016 10:49h Autor:

Scott Coker

Alistair Overeem prije par dana potpisao je novi ugovor s UFC-om te je izjavio kako nije pregovarao s niti jednom drugom MMA promocijom.

No, predsjednik Bellator Scott Coker nakon te je izjave rekao da to baš i nije točno. Doduše, on osobno nije razgovarao s Overeemom, ali to su učinili njegovi predstavnici.

“Ne želim raditi oko ovoga neku veliku stvar, ali u svakom slučaju smo pregovarali. Istina je da Alistair nije razgovarao direktno sa mnom, ali razgovarali su njegov menadžer i odvjetnik. Razgovora je bilo, ali na kraju nismo dali nikakvu ponudu. Jedino je postojao njegov prijedlog što želi i koliko misli da vrijedi na tržištu. Procijenili smo da to ne bi bilo dobro za nas.”

Naglasio je Coker da je u kombinaciji za dolazak u Bellator bio i Aljamain Sterling.

“Bio nam je ponuđen i Sterling, ali nismo dali nikakvu ponudu. Odlučili smo ne obavljati nikakve razgovore s njim jer za bantam kategoriju imamo neke druge planove. Imamo druge planove i za naše teškaše te poluteškaše. Ima drugih slobodnih boraca na tržištu o kojima razmišljamo u budućnosti. Puno je boraca u ovom trenutku o kojima možemo razmišljati”, izjavio je predsjednik Bellatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI