Scott Coker otkrio kada će se boriti Fedor Emelianenko i Chael Sonnen

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.07.2018 19:01h Autor:

Fedor i Sonnen

Napokon je poznato kada Bellator planira organizirati polufinale borbe svog teškaškog Grand Prix turnira, odnosno kada će se održati borba Fedora Emelianenka protiv Chaela Sonnena, kao i ona Matta Mitrionea protiv Ryana Badera.

Prošlo je već gotovo dva mjeseca otkako je Ryan Bader nokautirao Muhammada Lawala, čime je održana i posljednja borba prvog kruga Bellatorovog teškaškog Grand Prix turnira, no do sada se nije moglo saznati apsolutno ništa o polufinalima i fanovi su se već pitali postoje li neki problemi zbog kojih do borbi možda neće niti doći. Ipak, Scott Coker je nakon Bellatora 201, održanog u petak, ipak rekao nešto o tome.

Iako još uvijek ne postoje službeni datumi, kao niti mjesta održavanja, Coker je otkrio kako će polufinala održati sredinom listopada, no da se neće obje borbe održati na istom eventu. Ipak, otkrio je da će termini biti jako blizu te da čak gledaju na to da možda organiziraju dva eventa za redom, odnosno dan za danom, u različitim gradovima. Što se tiče one borbe koja fanove više zanima, odnosno između Chaela Sonnena i Fedora Emelianenka, trenutno se kao najizglednija opcija spominje Chicago.

Budući da je objavljeno kako bi se ovaj turnir u cijelosti trebao održati ove godine, za pretpostaviti je kako bi Bellator mogao imati plan da finale održi u posljednjim ovogodišnjim tjednima, odnosno vjerojatno posljednjeg vikenda 2018. godine. Ipak, dok ovo sve ne postane službeno, možemo samo nagađati što će smisliti vodstvo druge najjače svjetske MMA promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI