Scott Coker odlazi na Mirkovu borbu u Japan, u planu i susret s Fedorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.12.2014 11:52h Autor:

Scott Coker

Predsjednik Bellatora Scott Coker najavio je svoj posjet Japanu i novogodišnjem eventu, na kojem nastupa Mirko Filipović. U planu mu je razgovor s Fedorom Emelianenkom, no mnogi su se prisjetili i Cro Copove izjave kako pregovara s jednom velikom organizacijom.

U nedavnom razgovoru za Sherdog, predsjednik Bellatora se osvrnuo na šanse da se Fedor Emelianenko još jednom vrati borbama. Coker je upravo onaj koji ga je uspio privoliti na borbe u Americi, a čak je njegovom timu dozvolio i koprodukciju Strikeforce evenata na kojima je veliki Rus nastupao.

"Dobivao sam različite vijesti. Posljednji put kad sam pričao s njemu bliskim ljudima, dobio sam odgovor kao je umirovljen te kako radi na promicanju MMA sporta unutar Rusije", rekao je Coker. Zatim je dodao nešto što bi moglo biti zanimljivo fanovima:

"Odlazim na novogodišnji MMA event u Japan, gdje će biti i Fedor, pa ću iskoristiti tu priliku da porazgovaram s njim."

Zanimljivo, nedavno je Mirko Filipović, koji nastupa na tom eventu, u glavnoj borbi protiv Satoshia Ishiia, izjavio kako je odradio osnovne razgovore s jednom velikom organizacijom. Znači li ovaj posjet Scotta Cokera da bi upravo Bellator mogao biti taj?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI