Scott Coker očekuje da će Bellator do kraja godine napraviti borbu Bader vs. ‘King Mo’

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2017 10:49h Autor:

Scott Coker

Ryan Bader će kako stvari stoje, svoju novu titulu poluteškaškog prvaka Bellatora braniti prije kraja ove godine, barem tako priželjkuje Bellatorov predsjednik Scott Coker.

“Sljedeći Baderov protivnik trebao bi biti Muhammed ‘King Mo’ Lawal. ‘King Mo’ se spreman spustiti na 93 kile i boriti se prije kraja godine pa se nadam da ćemo imati borbu Bader vs. Lawal prije kraja godine”, kazao je Coker u intervjuu na ‘The MMA Houru’.

Kao dugogodišnji izazivač u Bellatorovoj poluteškoj kategoriji, Lawal je propustio svoju jedinu priliku za osvajanje pojasa prvaka 2013. godine u borbi s Emanuelom Newtonom. U svojoj zadnjoj borbi, ‘King Mo’ je pobijedio Quintona ‘Rampage’ Jacksona u teškaškom obračunu na Bellatoru 175.

S druge strane, Bader je prošle subote osvojio Bellatorovu titulu prvaka u dvoboju s Philom Davisom na Bellatoru 180. Ovaj dvoboj je u biti bio uzvrat njihovog meča iz 2015. godine koji se odvio pod okriljem UFC-a. Uzvrat se odvio više manje kao i prvi meč te završio podijeljenom sudačkom odlukom za Badera.

Unatoč tome, Coker je vidio razliku između dvije borbe:

“Mislim da je najveća razlike u tome što su u ovom meču izmjenjivali teške udarce. Pogledajte Philu lice. I Davis je bacao teške udarce. Ova dvojica su izmjenjivali stvarno ozbiljne udarce. Publika je počela zviždati u jednom trenu, pomislio sam kako su stvarno zahtjevni. Ova dvojica su se stvarno došli potući.”

Kao i njihov prvi dvoboj, uzvrat Badera i Davisa je bilo teško za suditi. Bio je to klasični sudar dva vrhunska hrvača.

“Po meni je ova odluka mogla otići i na jednu i na drugu stranu, zato je i bila podijeljena sudačka odluka. Težak posao su imali suci. Ne bih htio biti u njihovoj koži. Jednom davno sam bio sudac na jednoj kick boksing borbi i rekao sam da to više nikada neću ponoviti. Nikada neću biti sudac, jednostavno nisam za to. Osjećate presing publike i na kraju je netko uvijek nezadovoljan, jednostavno mi se ne sviđa taj osjećaj”, zaključio je Coker.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI