Scott Coker: Kimbo i Shamrock će srušiti rekord gledanosti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.06.2015 09:32h Autor:

Kimbo Slice vs. Ken Shamrock

U noći s petka na subotu 20. lipnja održat će se Bellator 138 na kojem ćemo vidjeti dvoboj dva MMA veterana. U kavezu će se na suprotnim stranama naći Ken Shamrock i Kimbo Slice.

Iako su obojica boraca posljednji meč odradila tijekom 2010., te je upitno u kakvom će stanju biti kad uđu u Bellatorov kavez, neosporno je da ovaj meč pobuđuje veliko zanimanje među ljubiteljima MMA borbi. Shamrock i Slice trebali su se boriti još 2008., ali je organizacija EliteXS propala pa do meča nije došlo. No, sedam godina kasnije ovaj će se dvojac ipak međusobno boriti. Čelni čovjek Bellatora, Scott Coker, uvjeren je da će ovaj događaj premašiti sve dosadašnje gledanosti kad je u pitanju Bellator:

"Nakon toliko godina ipak smo dogovorili njihovu borbu i uzbuđen sam što ću ju gledati. Među njima postoji velika napetost. Njih dvojica se jednostavno ne vole.", izjavio je Scott Coker.

"Upoznao sam mnogo boraca koji svašta govore uoči meča i na taj način dolaze do publiciteta i promoviraju svoje borbe, ali njih dvojica uistinu misle to što govore."

Bellator 138 možete gledati uživo na Fight Channelu u noći s petka na subotu 20. lipnja u 3 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI