Scott Coker dobio poklon od Fedora: Prvi put u 33 godine doživio sam ovakvu čast (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.04.2018 10:30h Autor:

Scott Coker i Fedor Emelianenko

Nakon što su se medijima obratili Bellator 198 borci, pred njih je došao predsjednik promocije Scott Coker. No, prije nego je krenuo u svoje obraćanje, na pozornici se pojavio Fedor Emelianenko s prigodnim poklonom.

Coker se pripremao dati svoj komentar priredbe kojoj smo svjedočili i nije očekivao da će mu legendardni borac prići. S velikim iskrenim iznenađenjem na licu, Coker je primio rukavice, bandaže i hlačice koje mu je Fedor uručio, uz poruku kako mu to daje za uspomenu.

“Ovo ne možete dobiti. Ovo su bandaže, rukavice i hlačice u kojima je Fedor večeras nastupio. Ovo je prvi put u 33 godine, koliko se bavim promotorskim poslom, da mi je borac poklonio svoju opremu. Ovo je sjajno i svakako ću to staviti na svoj zid. Ovo je nešto posebno, hvala Fedore”, prvo je što je ganuti Coker rekao odmah nakon tog poteza.

Takav je Fedor, uvijek je bio gospodin, a ovakvim potezima to samo potvrđuje. Posebno je lijepo bilo vidjeti koliko je Coker bio iskreno ganut i sretan takvim poklonom, što samo znači koliko postoji međusobno poštovanje između njega i po mnogima najvećeg teškaša u povijesti.

U videu, koji donosi MMAJunkie, pogledajte kako je sve to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI