Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Schlemenko: Htio sam “sabmitati” Zelga i to sam učinio! (VIDEO) | Fight Site

Schlemenko: Htio sam “sabmitati” Zelga i to sam učinio! (VIDEO)

Ostale vijesti 20.09.2011 14:50h Autor:

Aleksander Shlemenko

“Potpuno sam zadovoljan, najprije jer nemam nikakvih ozljeda i spreman sam za sljedeći nastup, a zatim i jer sam mogao pokazati svoje kvalitete borbe na parteru. Dobio sam prisiljavanjem na predaju”, izjavio je Aleksander Shlemenko nakon pobjede protiv našeg Zelga Galešića na subotnjem startu Bellatorovog Grand Prixa.

Rus otkriva kako se da meč protiv hrvatskog borca pripremao u Americi, ali i da će tamo odraditi pripreme za nastavak GP-a.

“Za ovaj dvoboj smo se pripremali u Kaliforniji i drago mi je što ćemo ovdje moći ostati još četiri tjedna i pripremati se za sljedeći nastup.”

“Oluju” su uvijek smatrali stand up borcem, protiv Zelga je pokazao da se dobro snalazi i u BJJ zahvatima. Je li bio iznenađen što nitko nije vjerovao da je tako raznovrstan borac?

“Malo sam iznenađen. Prije ove borbe nisam pokušavao pobijediti prisiljavanjem na predaju nego sam pokušavao nokautirati svoje protivnike, danas sam išao na submission”, objašnjava Shlemenko i zaključuje:

“Sljedeći je Brian Rogers. Vjerujem da ćemo ostati na nogama i da će se raditi o vrhunskom meču.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI