"Sapu" oštećena rožnica, ne vjeruju da je Askrenov ubod bio slučajan

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.04.2015 09:14h Autor:

Screenshot

Glavni meč ONE Championship priredbe koju smo pratili u petak je završio bez pobjednika. Ben Askren i Luis Santos su ukrstili rukavice u meču za titulu u velter kategoriji, no dvoboj je trajao tek 2:19 minuta prije nego što je liječnik morao reći "da je dosta".

Razlog prekida je bio ubod prstima u oko koji je pretrpio Santos i koji ga je vjerojatno spriječio da dođe do najveće pobjede u karijeri. Askren je, naime, na početku dvoboja bio u velikim problemima, a Brazilac je dominirao. Čak nekoliko puta je rušio puno poznatijeg protivnika i čvrsto ga dominirao u borbi na parteru. Onda se dogodio nemili incident za koji Santos tvrdi da nije slučajan.

"Izgrebao mi je rožnicu oka. Neću moći trenirati tri tjedna", požalio se "Sapo".

Niti njegova supruga Carina Damm nije štedila Amerikanca.

"Dok su doktori pričali sa Sapom, Askren je navaljivao i pokušavao natjerati suca da pusti meč dalje. Htio je da se vrate u akciju, a da ima prednost zbog ozljede oka. To mu je bila jedina šansa preme meni. Ben Askren nije bio profesionalan i to se jasno vidjelo."

"Sapo je trenutačno u bolnici. Bol je velika, izgrebana mu je rožnica i još uvijek rade pretrage. Morat će nositi povez preko oka i neko vrijeme će biti izvan treninga kako bi se oporavio. Ne znam hoće li biti revanša i hoće li se Askrena kazniti za ovo. Vidjet ćemo", zaključila je Damm.

U svakom slučaju ovaj dvoboj je definitivno demantirao Askrena koji glasno viče kako je on najbolji velteraš svijeta. U petak je bio u velikim problemima i samo ga je ovaj incident spasio od poraza…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI