Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Santosov kamp objašnjava pad na vagi: Nije kriv pire krumpir, nego propust organizatora | Fight Site

Santosov kamp objašnjava pad na vagi: Nije kriv pire krumpir, nego propust organizatora

Ostale vijesti 25.03.2012 12:58h Autor:

Photo by Bellator

Umjesto šanse za osvajanje 100 tisuća dolara i osiguravanje izazivačke pozicije za titulu prvaka Bellatora, Thiago Santos je zbog pada na službenoj vagi počašćen od svojih poslodavaca izjavom “da je debel jer jede previše pire krumpira”.

Brazilac i njegovi menadžeri su razočarani načinom na koji se direktor uspješne američke promocije Bjorn Rebney ponio i poručuju:

“Krivi ste vi jer ste odgodili meč na tjedan dana!”

“Thiago je morao skinuti mnogo kila da bi zadovoljio na vagi za borbu koja je prvotno bila zakazana za 16. ožujak. Skinuo je oko 12 kila, a preostalo mu je tek tri da bi zadovoljio granicu od 120 kg. No, tada su nas obavijestili da se priredba pomiče za tjedan dana. Skidati dva puta 15 kila u tako kratkom razdoblju je nemoguće. Unatoč velikim naporima, to nije mogao odraditi. Radi se o psihološki vrlo teškom zadatku”, objasnio je Santosov menadžer Josef Borges.

“Ne slažem se s ocjenama koje je dao gospodin Rebney. Thiago se tri puta borio za Bellator i svaki put je bio točanna vagi. Bio bi i ovaj put da se borba nije pomaknula zbog bolesti Erica Prindlea. Prema mom mišljenju, trebao se izabrati neki drugi datum. Skidati tako puno kilograma je vrlo teško. Poštujemo ugovor koji smo potpisali, no u njemu ne stoji da dva puta u tjedan dana moramo skidati 15 kila”, zaključuje Borges na kraju dodavši ” da bi volio razgovarati s čelnicima Bellatora jer problem nije bio u prehrani pire krumpirom, nego se radilo o organizacijskom propustu”.

Podsjećamo, prvi dvoboj ovog dvojca je poništen zbog udarca u genitalije koji je Santos uputio dok je Prindle bio na parteru. Novi meč je zakazan za 16. ožujak, no Santosov protivnik se u posljednji trenutak razbolio, pa je dvoboj premješten za ovaj vikend. Na kraju je sve otkazano jer Brazilac nije mogao zadovoljiti maksimalnu granicu od 120 kilograma na službenoj vagi. Prindleu odlazi nagrada od 100 tisuća dolara kao pobjedniku teškaškog GP-a i šansa protiv aktualnog prvaka Colea Konrada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI