Samo u Rusiji: “Luda” mama uletjela u kavez i našamarala sina zbog poraza (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.05.2017 12:35h Autor:

Screenshot

Vjerojatno nikada niste čuli za mladog ruskog borca Viktor Kichigina. Ovaj borac perolake kategorije je u profesionalnoj MMA karijeri ubilježio 10 pobjeda i 5 poraza, a upravo onaj posljednji je postao viralan. Preko noći…

Naime, na FNG – Fight Nights Global 67 priredbi koja se u četvrtak održala u Sverdlovsku (Rusija), a koju su predvodili bivši UFC-ovac Diego Brandao i Vener Galiev, Kichigin je izgubio prekidom u drugoj rundi od sunarodnjaka Ruslana Yamanbaeva. Kobni su bili žestoki laktovi koje Kichigin nije uspio zaustaviti i sudac u ringu je bio prisiljen prekinuti meč.

No, sam poraz Kichigina ne bi bio ništa posebno da se u čitavu priču nije umješala njegova majka. Ona je nakon poraza, u trenutku dok je njezin sin još uvijek ležao na parteru naslonjen na ogradu, doslovno zašamarala svog ionako uzdrmanog sina. U isto vrijeme dok ga je udarala, majka mu je brisala krv s rana koje su bile posjedica laktova njegovog protivnika.

Posramljeni mladić je nakon šamaranja od strane majke, s glavom prema dolje i spuštenih ramena napustio kavez. Ne treba posebno naglašavati da je video njegovog šamaranja bio znatno gledaniji od onog samog meča.

Na Twitteru je osvanuo i jedan drugi “klip” na kojem ista ta majka doslovno bijesno divlja u stolici odmah pored kaveza u trenucima dok njezin sin gubi meč.

Što reći osim da se ovo vjerojatno može dogoditi samo u Rusiji…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI