Sage Northcutt u pregovorima s ONE Championshipom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.11.2018 19:05h Autor:

Sage Northcutt

Sage Northcutt trenutno je bez ugovora, a čini se kako to možda neće još dugo biti tako. Otkrio je kako se trenutno nalazi u Singapuru, gdje pregovara s ONE Championshipom o prelasku u najveću azijsku MMA promociju.

Čini se kako je ONE Championship blizu akvizicije još jednog velikog pojačanja. To bi trebao biti Sage Northcutt, kojeg su novinari susreli u Singapuru, a on je otkrio razloge zbog kojih se tamo nalazi. Oni su naravno poslovne prirode, odnosno Sage bi mogao uskoro ući u njihov kavez.

“Znate što, ja se trenutno nalazim u Singapuru, gdje sam na pregovorima s predsjednik ONE promocije, gospodinom Chatrijem. Ozbiljno razgovaramo o tome da postanem njihov borac. To je ono o čemu pričamo i mislim da bi bilo sjajno da se uspije oko toga dogovoriti”, otkrio je Northcutt novinara FOX Sports Asia, koji ga je u Singapuru susreo.

Sage Northcutt trenutno je unutar niza od tri pobjede, dok je u karijeri na 11 pobjeda i dva poraza. Posljednjoj UFC borbom, kada je nokautom u drugoj rundi savladao Zaka Ottowa, odradio je ugovor s najvećom svjetskom promocijom, a novog odmah nije potpisao. Odlučio je istražiti tržište, a najnoviji poslovi ONE Championshipa doveli su do toga da se zainteresira za suradnju s njima te možda i potpiše ugovor s najvećom azijskom, ali i najbrže rastućom svjetskom MMA promocijom.

Eddie Alvarez je nakon potpisa za ONE rekao kako je on samo prvi u nizu velikih imena koja će se naći pod ONE promocijom, a to se brzo pokazalo kao istina. Nedugo nakon njega je član ONE-a postao Demetrious Johnson, a jučer je veliko pojačanje pristiglo i na upraviteljskom planu. Potpredsjednica promocije postala je Miesha Tate, koja će se radom na toj funkciji krenuti početkom iduće godine.

Čini se kako je ONE ozbiljno zagrizao na slobodno tržište te da će UFC uskoro morati posegnuti malo dublje u svoju vreću s novcem ukoliko najvećim svjetskim borilačkim imenima žele biti neupitna prva opcija. Do sada su tako mogli raditi, no Azijati sada ozbiljno pokazuju zube. Novaca za konkurirati imaju već dulje vremena, a sada su napokon osjetili trenutak za uključiti se u bitku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI