Sage Northcutt potpisao za ONE Championship

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.12.2018 11:19h Autor:

Sage Northcutt

Ono što se očekivalo odmah nakon što je postalo poznato kako Sage Northcutt više nije član UFC-a, sada se i dogodilo. Ovaj iznimno talentirani borac novi je član ONE Championshipa.

Još prije gotovo mjesec dana, ovaj popularni i talentirani borac bio je u Singapuru, gdje je tada otkrio kako postoje šanse da ne potpiše novi UFC ugovor te kako mu se promocija sa sjedištem u toj državi čini kao jako dobar izbor novog poslodavca. Ipak, tada je na tome stalo, a nove vijesti pojavile su se prije nekoliko dana. Kao što možete vidjeti klikom na gore podijeljeni članak, Northcutt je tada otkrio kako nije potpisao novi ugovor s dosadašnjom promocijom te kako ju službeno napušta, a kasnije je to isto potvrđeno i od strane vodećih ljudi UFC-a.

Danas je potvrđeno kako je on postao novi član ONE promocije, a to je statusom na Twitteru potvrdio njihov čelni čovjek, Chatri Sityodtong.

“Čast mi je postati bio obitelji ONE Championshipa. Veselim se tome što ću imati priliku biti dijelom nečeg velikog”, glasio je uskoro odgovor Northcutta na poruku svog novog šefa.

Ovaj 22-godišnjak već se s devet godina našao na naslovnici karate magazina, a prije nego je postao MMA borac osvojio je čak 77 zlata na svjetskim karate natjecanjima mlađih uzrasta. U dosadašnjoj MMA karijeri je došao do 11 pobjeda i dva poraza, dok UFC napušta uz omjer 6-2. Trenutno je unutar niza od tri pobjede, od kojih posljednja dolazi iz srpnja ove godine, kada je nokautirao Zaka Ottowa. Bila je to njegova prva borba otkako je za stalno napustio laku kategoriju i odlučio nastupati u velteru. Gotovo sigurno će do 77 kilograma nastupati i u ONE promociji.

View this post on Instagram

Please join me in giving a big warm welcome to multiple-time karate world champion, Black Belt Hall of Famer, and rising global UFC mixed martial arts superstar Sage Northcutt to ONE Championship! Sage decided to join ONE a couple of weeks ago after we came to agreement on his contract. And, he specifically asked to make his debut in ONE: Call to Greatness in Singapore on February 22, 2019. I have to say that he and his father are two of the most humble, and kind people I have met. With his beautiful technical skills, explosive power, and incredible athleticism, Sage is undoubtedly one of the most talented martial artists on the planet today. Get ready for Super Sage!!! #WeAreONE

A post shared by Chatri Sityodtong (@yodchatri) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI