Ryan Bader saznao protivnika u prvoj obrani Bellatorovog pojasa

Ostale vijesti 17.08.2017 18:11h Autor:

Ryan Bader

Bellatorov novi prvak poluteške kategorije, Ryan Bader, svoju će prvu obranu titule imati početkom studenog na Bellator 186 eventu, a protivnik će mu biti Linton Vassell.

Bader je naslov prvaka osvojio u lipnju, na do sada najvećem eventu u povijesti Bellatora. Kao sudionik glavne borbe uvodnog programa je savladao dotadašnjeg prvaka Phila Davisa, kojem je tako preuzeo pojas u svojoj prvoj Bellator borbi. Taj će pojas sada braniti, i to 3. studenog, kao sudionik glavne borbe Bellator 186 eventa.

Suprostaviti će mu se Linton Vassell, britanski dugogodišnji član Bellatora, koji je napokon dočekao svoju priliku. Vassell je vlasnik skora 18-5, a u Bellatoru je ostvario sedam pobjeda i dva poraza. Napad na naslov zaslužio je nizom od tri pobjede, unutar kojeg je savladao dva bivša prvaka. Prvo je stradao Emanuel Newton, da bi u svojoj posljednjoj borbi bio bolji od Liama McGearya. Između te dvije borbe je savladao i Francisa Carmonta, bivšeg uspješnog UFC borca.

Bellator 186 se održava 3. studenog u dvorani campusa sveučilišta Penn State. To sveučilište su pohađala dva Bellator borca koji će se također naći na ovom programu. Riječ je o Philu Davisu i Edu Ruthu, a njih obojica su na Penn Stateu bili uspješno trofejni hrvači.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI