Ryan Bader: Pobijediti Fedora u finalu turnira je kao scenarij iz bajke

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.03.2018 19:43h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader odraditi će posljednji četvrtfinalni meč Bellatorovog turnira, kada se u svibnju susretne s Muhammedom Lawalom. Naravno da sebe vidi kao konačnog pobjednika turnira, a iznio je i savršen scenarij za doći do toga.

Borba Badera i King Moa na rasporedu je 12. svibnja te će pobjednik tog okršaja u polufinalu odraditi borbu protiv Matta Mitrionea. Povodom toga što ga očekuje, nešto je rekao Bader, koji je po mnogima prvi favorit turnira, iako će zapravo tek debitirati među teškašima na visokom nivou. On vidi savršen scenarij za svoj dolazak do titule, čime bi postao Bellatorov prvak u dvije najjače divizije.

“Da mogu birati protiv koga bih se volio boriti u finalu, to bi svakako bio Fedor, mislim kako bi on bio izbor svih boraca u ovom turniru. On je legenda ovog sporta i bilo bi nevjerojatno uzeti titulu pobjedom protiv njega. To je zapravo ultimativni scenarij iz bajke. No, za svakog borca vidim priliku da dođe do finala pa čak i za Chaela Sonnena”, rekao je Bader, koji je do naslova poluteške kategorije došao prošlog ljeta, savladavši Phila Davisa.

Vjeruje da niti njemu niti Fedoru neće biti lako, odnosno da trebaju proći zanimljiv put da bi došlo do međusobne borbe. Ukoliko idućeg mjeseca savlada Franka Mira, legendarnom Rusu slijedi brbljavi Chael Sonnen.

“Svatko od njih donosi neku svoju jedinstvenu kvalitetu. Fedor ima ono sve što nosi sa sobom, tu neku mističnost, no budite spremni na Chaelom jezik koji će jako dobro izgraditi borbu ukoliko dođe do nje. Bila bi to zabavna borba, a Sonnen je također jedan od onih tipovi protiv kojih sam uvijek želio odraditi borbu. Frank Mir također, borac sjajnih vještina koje bih volio testirati protiv sebe. No, moj je posao odraditi svoje pobjede i trenutno se fokusiram na to.”

Za sada su svoje mjesto u polufinalu osigurali Sonnen i Mitrione, a po svemu do sada se mora reći da je Bellator apsolutno opravdao odluku organiziranja ovog turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI