Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ryan Bader otkrio s koliko će kilograma nastupiti na teškaškom turniru | Fight Site

Ryan Bader otkrio s koliko će kilograma nastupiti na teškaškom turniru

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2018 22:28h Autor:

Bader vs. King Mo

Jedan od favorita Bellatorovog teškaškog Grand Prixa je poluteškaški prvak, Ryan Bader, koji će zapravo debitirati u toj kategoriji. Sada je otkrio s koliko kilograma i kakvom masom bi to trebalo biti.

Bader je zapravo inače podosta krupan poluteškaš, izražene muskulature te vrlo snažan borac, koji je u poluteškoj kategoriji to jako dobro koristio. Upravo zbog toga će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći među teškašima, ali i koliko bi kilograma mogao imati u svibanjskoj borbi protiv Muhammeda Lawala, zapravo posljednjoj borbi prvog kruga turnira. Unatoč tome što nema teškaškog iskustva, Badera mnogi smatraju glavnim favoritom zbog činjenice da je najmlađi borac u turniru te kako je zapravo tek ušao u najbolje godine.

“Svakako ću nabaciti još malo mišića jer nemam brige oko toga hoću li proći vagu. Sada sam već oko dva kilograma teži nego kada se pripremam za borbe do 93 kilograma. Tada imam drugačiji kamp, moram biti težak da bih odradio snagu i kondiciju te onda spuštam na ispod sto kilograma za završni dio priprema, da bih uspio zadovoljiti vagu dan prije borbe. Ovog puta mogu jednako dobro raditi, ali zadržati težinu s kojom sam krenuo u pripreme i mislim kako ću se boriti s nekih 105 kilograma”, rekao je Bader na pitanje o tome kako stoji s težinom te kakvi su planovi po tom pitanju.

U kavezu ga čeka King Mo, također poluteškaš, no borac koji je već imao više teškaških iskustava, kao ono u Rizinu protiv Mirka Filipovića. Ukoliko savlada njega, slijedi drugi veliki favorit, Matt Mitrione. Mnogi smatraju kako će to biti finale prije finala.

“King Mo je vjerojatno najmanji borac s kojim sam se do sada susreo u karijeri, ne samo u ovom turniru. Najmanji protiv kojeg sam se ikad borio pa težina ne bi trebala biti jedan od glavnih faktora. No, u idućoj bi me rundi čekao Matt Mitrione, koji je ogroman tip. Trebam se dovesti u fazu gdje sam snažan, ali također brz i agilan te dobre kondicije. Mislim kako idem u tom smjeru.”

Bader je već najavio kako namjerava osvojiti teškaški pojas te pokušati biti što aktivniji, odnosno braniti oba koliko god je to moguće. Za ovu godinu je oslobođen onog koji već posjeduje, ukoliko ne ispadne ranije iz turnira. Turnira na kojem mu je misija osvojiti titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI