Rutten odgovorio Hendricksu: “Daj molim te Johny, ovo nije fora!”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.05.2019 12:03h Autor:

Rutten i Hendricks

Legendarni bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Bas Rutten je odlučio ekspresno odgovoriti svom kolegi također bivšem UFC šampionu Johnyu Hendricksu. Ovaj potonji je u srijedu optužio Ruttena da je znao za prevaru u propaloj WBKFF promociji, gdje je i sam ostao bez honorara, ali da ništa nije rekao nikome od boraca.

Očekivano, Rutten, za kojeg se do sada smatralo da je bio predsjednik te propale “bare knuckle” organizacije, takve optužbe odbacuje. Dapače, odlučio je danas, u četvrtak 30. svibnja gostovati u emisiji na portalu MMAJunkie kako bi raščistio sve do sada nejasne pojedinosti.

Bivši UFC prvak drugom bivšem UFC prvaku: “Čovječe, zašto nam nisi rekao da nas neće platiti?!”

“Čovječe, zašto nam nešto nisi rekao? Morao si nešto znati. Morao si nešto… Zašto si šutio? Ovo je grozno, čitav aspekt iz tog kuta. Tu je još 19 oštećenih boraca, više manje je nestalo 300 tisuća dolara. Gdje je nestao taj novac? Trebao nas je upozoriti…”, izjavio je Hendricks gostujući u podcastu “Pull No Punches”.

“U redu je ako neki ljudi sa strane vjeruju u ove riječi, ali netko od boraca? Daj, molim te Johny, ovo nije fora! Znaš da sam uvijek bio tu za tebe i borce. Rekao sam ti osobno, kao i svakom drugom borcu u Wyomingu prije početka šoua (pitaj ih osobno), da sam vidio izvode iz banke od Toma i da sam vidio dokaz da posjeduje sredstva za plaćanje boraca. To je za mene bila najbitnija stvar od svega”, započeo je svoj odgovor Rutte na službenom Facebooku.

Promotor, a ujedno i vlasnik WBKFF organizacije Tomasz Stankiewicz, nije platio niti jednog od 20 boraca koji su nastupali na eventu, a i sam je u međuvremenu završio u zatvoru radi druge prevare. Organizacija je propala prije nego što je praktički započela svoj put.

“Htio sam objaviti dio priče danas, dio sutra, ali ne… Odvest ću se sutra u Vegas i gostovat ću na MMAJunkieju. Na taj način me možete pitati sva teška pitanja. Donijet ću svoje računalo sa sobom, a imam i dokaz iz banke da je račun zamrznut i imam dokaze da je Tom završio u bolnici.”

“To donosim jer Chris Leben, Johny i još neki drugi kažu da je ovo bila prevara od početka. Da njegov račun u banci nikada nije bio zamrznut i da on nikada nije bio u bolnici. Sutra ćete vidjeti da je sve što se tvrdi 100 posto neistinito, a ja imam za to dokaze”, tvrdi bivši UFC prvak koji je od Stankiewicza odabran kao zaštitno lice kompanije.

Do sada se mislilo da je Rutten bio i predsjednik WBKFF-a, no ispada da niti to nije istina.

“Mene su zaposlili kao TV komentatora na početku i nikada nisam bio predsjednik kompanije?! Što, kako?! Točno tako, svi su mislili da sam predsjednik, ali ja nikada nisam potpisao ugovor. I to ću objasniti”, zaključio je Rutten.

Ruttenove odgovore i objašnjenja će sigurno slušati i Johny Hendricks koji ne planira odustati od teško zarađenog novca. U planu je tužba protiv Stankiewicza kojom će se pokušati naplatiti. I neki drugi borci planiraju tužbu protiv vlasnika “WBKFF”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI