Rus Jeff Monson postao gradski vijećnik u Krasnogorsku blizu Moskve!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.09.2018 15:15h Autor:

Jeff Monson

Legendarni MMA borac Jeff Monson je osvojio prvu političku funkciju u svojoj novoj domovini – u Rusiji.

Otprije je poznato kako je Amerikanac dobio rusko državljansvo i to “iz ruku” predsjednika Vladimira Putina nakon što već duže vrijeme tamo živi. Monson se naselio u gradu Krasnogorsku koji se nalazi u blizini gravnog grada Moskve, a čitav život je veliki ljubitelj Rusije, ruske kulture i gorljivi “anti-establišment” borac u SAD-u.

Sada, kada je postao punopravni stanovnik Rusije, odlučio se kandidirati na lokalnim izborima u Krasnogorsku te je odmah izabran u gradsko vijeće.

Monson je na izbore izašao na listi stranke “Ujedinjena Rusija”, no odmah po završetku izbora je naglasio da je i dalje nezavisni zastupnik.

“Pozvala me Ujedinjena Rusija da se natječem, ali i dalje sam nezavisan”, poručuje Monson koji rusko državljanstvo ima od svibnja mjeseca.

Recentno je u Krasnogorsku otvorio borilačku akademiju te se vjeruje da će tamo skrasiti sada kada mu je profesionalna karijera završila. 47-godišnji veteran Pridea, Strikeforcea, M-1 Globala, UFC-a (bivši izazivač) i Dreama je u karijeri odradio 88. profesionalnih MMA mečeva – posljednji 2016. godine, upravo u Rusiji!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI