Ruka zloglasnog MMA borca izgleda ogromno (FOTO)

Ostale vijesti 18.03.2016 13:23h Autor:

Rousimar Palhares

Rousimar Palhares nadmašio je i samog Popaja.

Jedan od najprljavijih MMA boraca, jiu-jitsu majstor Palhares, trenutno se priprema za parteraški obračun na Polaris 3 priredbi koja se 2. travnja održava u Velikoj Britaniji. Protivnik će mu biti još jedan leg-lock stručnjak i najbrže rastuća zvijezda u svijetu BJJ-a, Gary “The Lion Killer” Tonon.

Palhares je poznat po odličnim submissionima, ali još više po tome što ih redovito ne pušta nakon što njegovi protivnici daju znak za predaju. Takvo ponašanje zaradilo mu je otkaz iz UFC-a, a iz istog razloga trenutno odrađuje dvogodišnju suspenziju nakon što nije pustio polugu na Jake Shieldsu u glavnoj borbi večeri WSOF 22 priredbe zbog čega je ostao i bez velter titule u spomenutoj organizaciji.

No Brazilac je slobodan da se natječe izvan MMA-a i nastup na Polarisu bit će mu prvi otkad je zaradio suspenziju. Palhares je tako putem društvenih mreža objavio sliku s priprema i njegova ruka izgleda ogromno! Vjerujemo da će za povratak u MMA Palhares morati proći još neke testove jer ovo ne izgleda nimalo prirodno.

Palhares-forearm-2

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI