Royce Gracie postao ambasador Bellatora!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.10.2014 10:29h Autor:

Royce Gracie

Royce Gracie još jedan je od članova UFC-ove Kuće slavnih koji je završio u konkurentskom Bellatoru.

Pobjednik prva tri od četiri UFC-ova turnira Royce Gracie postao je novi ambasador Bellatora. Prema onome što je objavljeno iz ove promocije Gracie će održavati seminare, sudjelovati u promotivnim događanjima te pomagati u međunarodnoj promociji i pokušaju širenja Bellatora.

Royce Gracie na taj se način pridružio Titu Ortizu i Stephanu Bonnaru koji su također članovi UFC Hall of Famea.

Veliku ulogu u svemu je imao novi Bellatorov predsjednik Scott Coker što je potvrdio i sam Gracie.

„Dugo poznajem Scotta i oduvijek sam ga poštovao. Ne samo kao promotora već i kao poznavatelja borilačkih vještina i uvijek se prema borcima odnosio s poštovanjem i istinski razumijevao njihovu vrijednost. UFC je učinio sjajan posao posljednjih 20 godina izgradivši ovaj sport i šireći ga po cijelom svijetu. Drago mi je što sam bio dio toga, ali Bellator je organizacija koja raste i čast mi je biti dio te organizacije. Uz predane i nadarene ljude koji rade u ovoj promociji možemo unaprijediti razvoj MMA sporta širom svijeta“, izjavio je Royce Gracie.

Zadovoljstvo dolaskom pionira i legende MMA sporta u Bellator ne krije niti Scott Coker koji je na mjestu predsjednika zamijenio Bjorna Rebneyja.

"Royce i obitelj Gracie su zaslužni što je ovaj sport postao to što jest danas. Iznimno smo sretni što je postao dio Bellatorove obitelji. Veselim se što će naše osoblje, borci, ali prije svega fanovi imati priliku komunicirati s jednom od ikona ovog sporta.", rekao je Coker.

Royce Gracie prvi je MMA nastup imao još 1993., a posljednju borbu odradio je 2007. protiv Sakurabe završivši karijeru s omjerom 14-2-3.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI