Roy Nelson: “Želim biti jedini borac koji je pobijedio Fedora, Cro Copa i Minotaura”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 15:39h Autor:

Roy Nelson

Novi Bellatorov teškaš i bivši UFC borac, Roy Nelson, gostovao je nedavno u emisiji na ‘Submission Radiu’ gdje se između ostalog osvrnuo  na svoju nedavnu promjenu poslodavca te naglasio kako mu je želja boriti se s Fedorom Emelianenkom.

“Htio sam ostati u UFC-u, ali oni su totalno promjenili svoju marketinšku strategiju. Više se nisu fokusirali na borbe. O Scott Cokeru sam čuo sve najbolje i već duže vrijeme želim raditi s njim. Želim raditi sa svakim tko radi dobre stvari za ovaj sport. Stvar koja mi se sviđa kod Bellatora je ta što im je Viacom vlasnik i idu na ‘Spike’ televiziji. Na toj televiziji postoji puno mogućnosti za ‘cross-branding’ zbog širokog spektra emisija koje prikazuju”, započeo je svoj intervju ‘Big Country’.

Popularni debeljko je objasnio i kako se razlikuju njegov bivši poslodavac Dana White i sadašnji Scott Coker.

“Mislim da se najviše razlikuju kada je riječ o razumijevanju i komunikaciji. Ako Scottu mogu poslati poruku ili nazvati ga i on se javi, ja sam sretan”, kazao je Roy.

Nelson smatra kako UFC nije dovoljno radio na marketingu kada su on i njegove borbe u pitanju. Mišljenja je kako i ovako donosi puno gledatelja, ali kada bi se napravio pravi marketing oko njega kako bi i on bio u stanju prodati milijune ‘pay-per-viewa’.

“Bellator prepoznaje moj marketinški potencijal, to je najbitnije. I dok god to vide možemo ići naprijed. I znate što, moj prepoznatljivi ‘belly rub’ ćete od sada viđati posvuda”, otkrio je Bellatorov teškaš.

U nastavku intervjua, Nelson se osvrnuo i na nadolazeću borbu između Fedora Emelianenka i Matta Mitrionea.

“Sve ovisi o njihovim strategijama. Mislim da ako Fedor izađe kao ‘tasmanijska neman’ bez strategije neće dobro proći. Biti će to zabavna borba. Volio bih se sljedeći boriti s Fedorom, jer ako se borim s njim i pobjedim ga, biti ću jedini borac koji je pobijedio Fedora, Cro Copa i Minotaura. Boriti ću se dok ću god osjećati kako mogu parirati drugim borcima. Možda budem i prvak kao Randy Couture u četrdesetrećoj godini, nikad se ne zna. Želim se samo boriti, to volim”, zaključio je Nelson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI