Roy Nelson: S Bellatorom idem u bolji život!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.05.2017 10:55h Autor:

Roy Nelson

Vijesti da je dugogodišnji UFC-ovac Roy Nelson potpisao za Bellator došle su kao iznenađenje jer nitko nije znao da je ovaj teškaš ‘free agent’. Ovu situaciju četrdesetogodišnji borac nije otkrivao jer kako kaže, u MMA-ju se svašta može dogoditi.

> Roy Nelson potpisao za Bellator!

U svom gostovanju u emisiji ‘The MMA Hour’, Roy je otkrio kako je potpisao za Bellator jer je htio učiniti pravu stvar za sebe i svoju obitelj.

“Da, to je jedna od onih stvari kad radiš ono što je najbolje za tvoju obitelj i za sve ostale”, rekao je Arielu Helwaniju.

Nelson se od 2009. godine u UFC-u borio 19 puta, bilo je tu dosta pobjeda, ali i poraza. Zadnja borba mu je bila ona na UFC on FOX 24 priredbi gdje se susreo s Alexanderom Volkovim te izgubio na bodove. Na tu borbu se osvrnu rekavši kako nije baš zadovoljan svojim nastupom, ali da situacija s ugovorom nije utjecala na njegovu izvedbu.

U zadnjih deset borbi omjer pobjeda i poraza u mu je 3-10 dok mu se ukupni omjer u UFC-u zaustavio na 9-10. Unatoč ne tako dobrim rezultatima, Nelson je uvijek bio atraktivan za publiku zbog svoje čvrste brade, teške ruke i jedinstvene osobnosti. Njegova duhovitost opet je došla do izražaja u ponedjeljak kada je izjavio kako bi fanovi u Bellatoru mogli vidjeti mršavog Roya pošto se sada riješio stresa kojeg je liječio obilatim obrocima.

Upitan kada će debitirati, Nelson kaže kako mu ne bi smetalo da nastupi 24. lipnja na Bellatorovoj priredbi u Madison Square Gardenu. Kaže kako za sada ne zna točno Bellatorov raspored i da još nisu s njim razgovarali o potecijalnim protivnicima. Jednu stvar zna, da je sretan što je potpisao za Bellator zbog dobrog ugleda njegova predsjednika.

“Veselim se radu sa Scottom Cokerom, nikada nisam čuo niti jednu lošu riječ o njemu, a to je velika stvar, pogotovo u ovom sportu. Ne poznam ga osobno, niti sam razgovrao s njim prije ove odluke, ali znam puno ljudi koji ga znaju i s njima sam razgovarao. King Mo, Nick Diaz, Gilbert Melendez, svi oni su radili s Cokerom i nikada mi nisu rekli jednu lošu riječ o njemu. Pomislio sam si, ovo mi je šansa da radim s tim čovjekom, idemo”, kazao je Nelson.

Kao razloge svog prelaska naveo je i činjenicu da se ponovo vraća na ‘Spike TV’ televiziju s kojom je uvijek bio zadovoljan. Isto tako, jedna od stvari koja je najviše utjecala na njegovu odluku su sponzori koji mu sada otvaraju svoja vrata:

“To je jedna od stvari koja me posebno raduje. Konačno više ne moram nositi ‘UFC-ovu uniformu’. Dugo vremena sam više zarađivao od raznih sponzorstava nego od borbi. Novac od jednog sponzorskog ugovora je bio toliki da sam s njime mogao kupiti kuću. Sada sam napravio ono što je najbolje za mene i moju obitelj. Razgovarao sam sa ženom i došli smo do zaključka da moramo poboljšati kvalitetu života i riješiti se stresa.

Ostatak intervjua pogledajte u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI