Roy Nelson i službeno potpisao za Bellator!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.05.2017 10:53h Autor:

Roy Nelson

Nakon što je informacija već neslužbeno isplivala u javnost, oglasio se i sam Bellator, odnosno njegovo vodstvo. Tema je, dakako, potpis dugogodišnjeg svjetskog top teškaša Royja Nelsona koji je odlučio napustiti UFC i priključiti se najžešćoj konkurenciji.

U priopćenju stoji da je Bellator ponosan na potpis ugovora s “umjetnikom nokauta u teškoj kategoriji” Royjem Nelsonom. Iako se ne otkrivaju detalji, dvije strane su potpisale ekskluzivni ugovor na više borbi (stoji u priopćenju).

“S obzirom na smijer kojim ide Bellator, vjerujem da je Roy vrlo vrijedna akvizicija našem rosteru. Kada pogledate Nelsonove rezultate i podatak s kime se sve borio u posljednjih nekoliko godina, kao i njegove kvalitete zbog kojih ima toliko sljedbenika i fanova, osjećamo da je Roy savršen borac za našu promociju. Ja sam njegov fan već duže vrijeme i vrlo sam nestrpljiv u želji da što prije nastupi u Bellatoru na Spike televiziji”, rekao je povodom potpisa predsjednik Bellatora Scott Coker.

Nelson: Želio sam raditi sa Scottom Cokerom

Nelson je također vrlo zadovoljan promjenom radne okoline. Uostalom, u Octagonu mu je posljednjih godina išlo vrlo loše te je uglavnom nizao poraze. Tako je u posljednjih sedam nastupa ubilježio tek dvije pobjede, a u posljednih deset, tek tri. 15. travnja je poražen od bivšeg Bellatorovog prvaka Alexandera Volkova što je, pokazalo se na koncu, bio njegov posljednji nastup za elitnu promociju.

“Želio sam raditi sa Scottom Cokerom jer sam o njemu čuo isključivo pozitivne stvari. Osim toga, Spike i Viacom su zaslužni za katapultiranje MMA-ja u orbitu u ovoj zemlji. Uzbuđen sam jer sam se priključio Bellatoru i nestrpljiv pojazati kako sve-Amerikanac poput mene može učiniti da se stari i novi MMA fanovi nanovo zaljubljuju u slobodnu borbu”, rekao je povodom potpisa “Big Country”.

Za sada se ne zna kada će i protiv koga debitirati bivši UFC “contender”, no prema priopćenju to bi se trebalo dogoditi nešto kasnije u ovoj godini. Kao potencijalne protivnike Bellatorovo priopćenje navodi Fedora Emelianenka, Matta Mitrionea, Cheicka Konga, Bobbyja Lashleyja i Sergeia Kharitonova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI